L'hivern

L'hivern

11/2/08

ICERTIC'08




Aquest cap de Setmana a estat la
trobada d’escalada en gel de la Vall de Boi,
l’Icertic ’08.
Tot una desfilada de piolets,
grampons ...i amants del gel.




Era el primer cop que anava, així que tot era nou per a mi. Mai no havia fet gel i l’idea era fer un curset d’iniciació. Però no va resultar com esperava. Érem més de 20 persones , no mes tres cordes i un fred que pelava, i ens van ratllà una mica ja que no més varem pujar un cop desprès de gairebé dues hores.
Estàvem desil·lusionats ja que no varem tocar gel ni practicar amb el piolet.



Però la cosa va canviar, l’endemà amb la resta de companys varem tornar a la cantera amb l’intenció de treure’ns el mal gust de boca. I així va ser, encara que jo no les tenia totes, vaig pujar una de les vies, no hi havia tanta gent hi ens asseguraven uns nois, tot s’ha de dir, molt macos.
Capa les onze hi havia una competició de velocitat, la sorpresa és, que encara no se com vaig acaba participant, jo que no havia tocat un piolet con deu mana en vaig veure davant una rampa de gel per on és suposava que havia de pujar al més rapit possible, això si, sense piolet només amb crampons, que al cap de vall pel que havia practicat tan m'era fero amb o sense piolets. No se com en van convenç-se i m’ho vaig passar d’alló més bé. També he de dir que vaig quedar l’ultima i l’espectacle va estar assegurat.










Motxilla que ens va tocar al sorteig.








Grampons de gel que ens va tocar al sorteig.