L'hivern

L'hivern

25/2/08

TRAVESSA PANTICOSA



Un moment per recordar.

La Cristina, l’Anna i Jo, varem fer, una travessa, sortint del refugi, La Casa de Piedra a Panticosa ( 1630 m.), passant per Respomuso (2200 m.) i el refugi de Wallon ( 1812 m. ), a França, i un altre cop a Panticosa.

Varem sortir de Panticosa agafant el GR-11 i enfilant-nos en direcció al embasament de Bachimaña i a continuació Los Ibones Azules, per continuar pujant fins el Coll de Los Infiernos ( 2721 m. ).
Un cop varem arribar al Ibon Tebarray, ens varem desviar per assolir el cim de Los Infiernos, ( són tres, 3073 m., 3076 m.,3082 m.) tot i haver arribat força amunt, només l’Anna va fer cim. Tornat al camí, varen continuar passant pel coll de Tebarray fins arribar al refugi de Respomuso.
Al dia següent varem sortir en direcció al Gran Facha (3005m.).
La Cristina i l’Anna van fer cim, i varem continuar capa el refugi de Wallon ( 1812 m. ) un paratge preciós, esta situat al costat d’un riu al qual ens varem, més o menys, banya.
Al dia següent varem continuar el nostre camí capa Panticosa un altre cop. Ens varen llevar amb molta boira, però aviat es va aixecar i el dia era clar i a solejat.